Groepsreizen

groepsreizenAmalia Reizen biedt groepsreizen aan met of zonder vlucht tegen speciale tarieven voor onder andere: studiegroepen, bedrijven en families. U wordt tijdens onze reizen begeleidt door een Nederlands sprekende gids die u de mooiste plekken van Marokko laat zien. Neem gerust onderstaande mogelijkheden door en bekijk welke reis het best bij uw reisgenootschap past. Amalia Reizen heeft eigen taxi’s tot haar beschikking in Nederland waardoor zelfs de reis naar Schiphol voor u geregeld kan worden. Vraag naar onze speciale schiphol taxitarieven.

 

 

 

Bedrijfsreizen

Marokko is een land van contrasten, de meest westelijke staat van de invloedrijke Arabische Maghreb Berberse cultuur vermengt zich met sporen die zijn achtergelaten in de afgelopen eeuwen vanuit de Romeinse, Portugese, Spaanse en Franse kolonisatoren. Van bruisende moderne steden tot pittoreske stadjes waar de tijd stil lijkt te staan, van subtropische zandstranden tot bitter koude nachten in de woestijn, dit alles geeft de bandbreedte aan die toeristen hier kunnen ervaren. De mogelijkheden variëren van skiën in het Atlasgebergte tot aan zonnebaden op de stranden van Agadir, van bezienswaardigheden in de koninklijke steden Fez, Marrakech, Rabat en Meknes tot reizen naar de woestijn. De periode mei tot en met oktober is de meest ideale periode voor strandvakanties. Het klimaat in het zwemparadijs Agadir is ondanks de hoge temperaturen zeer aangenaam dankzij de koele zeewind. Voor reizigers die meer van een gematigd klimaat houden raden wij een culturele reis aan door Marokko in de periode november tot en met april.

Studiereizen

Onze exclusieve studiereizen naar Marokko zijn een inspirerende en educatieve ervaring voor elke leerling en leraar. Op verzoek kan er samen met u een opmaat gemaakte reis gepland worden. Een reis langs de vier magische koningssteden is binnen het onderwijs een zeer populaire reis. Fez, Meknes, Rabat en Marrakech worden koningssteden genoemd omdat deze steden op een bepaald moment in de geschiedenis van Marokko, de hoofdstad van een van de grote dynastieën van het land was. De respectieve heersers bouwden hun hoofdstad op glorieuze wijze, waardoor de koninklijke steden vandaag de dag een van de belangrijkste toeristische attracties in Marokko zijn. UNESCO heeft de koningssteden dan ook zeer vroeg erkend als World Heritage Sites. Bezoek naast deze steden ook Moulay Idriss en Volubilis de laatste overgebleven Romeinse vestiging in Marokko die eveneens op de UNESCO werelderfgoedlijst staat.

Familiereizen

Marokko is een zeer geschikt land voor een familievakantie zonder stress. Een reis naar Marokko is een bijzondere ervaring die de meeste families hun gehele leven bij blijft. Omdat elke familie anders is qua voorkeuren en samenstelling biedt Amalia Reizen familievakanties op maat aan. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Een normale groepsreis behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.